MIRESEVINI

Me regjistrim në ketë program studimor, studenti fiton mundësinë që të aftësohet për njërin nga profesionet më të shenjta dhe me përgjegjësi më të madhe, për arsimimin dhe edukimin e fëmijëve, ne fazën më intensive të zhvillimit të tyre. Kështu krijohet mundësia qe ai të tregojë të gjitha cilësitë si në planin njerëzor ashtu edhe në atë profesional. Programi studimor për arsimimin e mësuesve në gjuhën shqipe është program studimor relativisht i ri, prandaj edhe po ballafaqohemi me sfida që të krijojmë kuadro sa me cilësore, si dhe kushte sa më të mira të studimit. Pas përfundimit të studimeve katërvjeçare studenti fiton mundësinë që të japë mësim klasor deri në klasën e 4-të, kurse disa studentë më të mirë, sipas të gjitha gjasave, do të mund të fitojnë të drejtën të japin lëndë të caktuara edhe në klasën e 5-të dhe të 6-të të shkollës fillore. Me shpresë se do t’i plotësojmë pritjet tuaja, u dëshirojmë fat dhe u përkrahim për zgjedhjen e programit studimor adekuat. 
Me fat!

prof. dr David Kalaj, udhëheqësi i programit studimorë

Lajmet e fundit

Lajmet e pergjithshme

Si ju pëlqen web sajti jonë i ri?


 

Konektohu

Kush është online

We have 2 guests online

S5 Box

Login Form